Bemutatkozunk

Már közel két évtizede végez rendezvényszervezést (kongresszus, konferencia, szimpózium, cégbemutatkozás, vállalati nap, csapatépítő tréning) és hozzá kapcsolódó hirdetési-kiállítási-szponzorálási akvirációt. Azzal a céllal alakultunk meg, hogy a kor követelményeinek megfelelően kis létszámú, rugalmas szervezetben minél szélesebb körű és minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak. 

Már az ajánlattétel szakaszában is törekszünk arra, hogy minél komplexebb szolgáltatást nyújtsunk. Egy-egy kongresszusra nem kizárólag néhány napos (szakmai-tudományos) összejövetelként, hanem ,,eseményként” tekintünk. Ennek keretében a más cégeknél megszokott előkészítési és lebonyolítási tevékenység mellett eseménymarketinges szemlélettel törekszünk a partnerünk arculatához illeszkedő rendezvény megszervezésére.

Tekintettel arra, hogy megalakulásunk óta évi 10-15 rendezvény kapcsán kérik ki együttműködésünket – a legkisebb szimpóziumoktól a világkongresszusokig – referenciáink felsorolását nem tartjuk célszerűnek, de az érdeklődőkkel, potenciális megbízóinkkal való kapcsolatfelvétel során készséggel mutatjuk be az adott területen szervezett eddigi eseményeinket.

Eu Üzlet

Következő cikk

Békéscsaba állásajánlat – keressük a szakmánknak megfelelőt!

csü jún 13 , 2019
Munkahely keresés kezdetén arra törekszünk, hogy a lehető legjobb lehetőséget ragadjuk meg. De milyen állásajánlat keltheti fel leginkább az érdeklődésünket? Vagy, melyik az az állásajánlat, amelyikből kitűnik, hogy tökéletes lenne számunkra? Ez bizony két nagyon nehéz kérdés. Amikor munkát keresünk, elsősorban olyan ajánlatokat nézegetünk, amelyik a szakmánkkal egybecseng, és amelyik […]
allas bekes

Ezt látnod kell