Pommette, a kedvező áru, minőségi pelenkacsalád Magyarországon

A pelenka kiválasztása a kezdő, még tapasztalatlan szülőket komoly kihívások elé állíthatja. Sokan vannak, akik nem szeretnének vagyonokat áldozni az egyszerhasználatos termékekre, ugyanakkor a minőségből sem szívesen adnának lejjebb. Ha te is közéjük tartozol, itt az ideje megismerkedned Európa egyik feltörekvő pelenka márkájával.

Honnan származik a Pommette?

A Pommette pelenka mögött álló francia Celluloses de Brocéliande cég több, mint 30 éves múltra tekint vissza. A Bretagneban létrehozott pelenkaüzem 1990-ben még csupán két gyártósorral működött, amelyeket egy 27 fős alkalmazotti csapat irányított. A vezetőkben már viszonylag korán megfogalmazódott egy nagyratörő célkitűzés, miszerint rövid időn belül minőségi, mégis kedvező áru pelenkákkal látnák el Európát.

Ennek elérése érdekében, tetemes összegeket szántak a fejlesztésre, ami nem csak a géppark, de egy kutatási részleg kiépítését is jelentette. Az ott dolgozó szakamberek a mai napig azon fáradoznak, hogy a babák igényeinek megfelelő pelenkák kerülhessenek ki a gyárból.

A Pommette pelenkák egy független minősítésen estek át, amelynek során az OEKO-TEX intézet STANDARD 100 tanúsítványát sikerült megszerezniük. Ez bizonyítja, hogy a termékek nem tartalmaznak a babákra káros anyagokat.

Mit tud nyújtani egy Pommette pelenka a babádnak?

A Pommette pelenka termékeket Franciország szerte már több ezer bölcsődében használják rendszeresen. Jó hír, hogy a pelusok egy ideje már a magyar vásárlók számára is elérhetők. A kényelmes viseletről többek között azok a mikropórusok gondoskodnak, amelyek jól szellőznek, ezáltal nem engedik bepállni az érzékeny babapopsit. Mivel a pelenkák jó nedvszívó anyagból készültek, hosszú időn át képesek magukban tartani a folyadékot. A komfortot a pelenkák tökéletes illeszkedése még inkább fokozza.

A termékek eltérő színvilágban és mintázatban állnak a babák rendelkezésére. A nagyobbak számára a kényelmesen és gyorsan felhúzható bugyipelenkák szintén elérhetők. Ha vásárlás előtt állsz, célszerű áttekintened a nagyobb és gazdaságosabb kiszereléseket, amelyekkel még több pénzt spórolhatsz meg.

Eu Üzlet

Következő cikk

Mivel előzhetjük meg a WC dugulását?

pén ápr 30 , 2021
A WC lefolyójában a gyakori használat miatt nagyon sokszor keletkezhetnek kisebb-nagyobb dugulások. Ezeket általában az otthon található eszközök és vegyszerek segítségével könnyedén el tudjuk távolítani. Vannak azonban olyan esetek, amikor mindenképpen szakember segítségét kell kérnünk. Ilyen lehet például, ha a probléma megszűnik ugyan, de kis idő elteltével újra jelentkezik. Szintén […]