Bútorlap falra rögzítése fúrás nélkül

Ha valóban kiváló munkát szeretnénk végezni bizonyos helyzetekben, akkor semmilyen körülmények között sem szabad elkapkodni a tervezés fázisát. Legyen alaposan átgondolva a cél, valamint ahhoz beszerezve a tökéletes alapanyag, amivel garantált a siker. A bútorlap falra rögzítése megoldható, bármilyen hihetetlennek tűnik, de fúró és csavarozás nélkül is. Ami biztos, hogy a panellakásoknál a szomszéd végtelenül hálás lesz, amennyiben a ragasztást választjuk, mert így nem kell a szerszám hangját hallgassa.

A bútorlap falra rögzítése nem annyira gyakori ragasztóval, aminek az egyik oka, hogy kevés olyan kiváló termék van, ami alkalmas a célra. A fa és a falazat általában eltérő anyagok, amik egymáshoz rögzítése leginkább mechanikai úton megszokott. A Sikaflex® 118 Extreme Grab ugyanakkor esélyt kínál arra, hogy ez máskép történjen. A bútorlap falra rögzítése még sosem volt annyira egyszerű, mint manapság. Mindösszesen meg kell tisztítani a felületet, majd felvinni a bútorlapra a ragasztóanyagot és még az készítmény bőrösödése előtt azt a tartóelemhez nyomni. Még külön kitámasztás sem kell, mert az első pillanattól kezdve biztosított a stabilitás.

A bútorlap falra rögzítése több ok miatt történhet. Általában díszítő elemként szolgál vagy egy alapfelületként, amire aztán képeket, más tárgyakat helyeznek fel. Bármi legyen a cél, teremtsük meg a tökéletes stabilitást, a bútorlap falra rögzítése révén. A hun.sika.com weboldalon hasznos tanácsok érhetők el, valamint megrendelhető a kiváló készítmény, ami sok más helyzetben is a hasznunkra lehet, ha ragasztani szeretnénk különféle anyagokat egymáshoz.

Eu Üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Következő cikk

Új év, új táplálkozási szokások: életmódváltás alacsony költségvetéssel

hét jan 23 , 2023
Az év kezdete sokak számára a változás időszaka. Az új év beköszöntével rengetegen tesznek különféle életmódváltással kapcsolatos fogadalmakat. Ezek közül a leggyakoribbak a fogyással, egészséges életmóddal, illetve a táplálkozási szokások megváltoztatásával kapcsolatos fogadalmak. Külső segítség híján sokak számára okozhat nehézséget új szokások bevezetése. Emiatt rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy […]

Ezt látnod kell