Miért egyre kedveltebb a fekete edény mosogatógép?

A vendéglátásban dolgozók egyik legnagyobb feladata a különféle fazekak, lábasok, tepsik és edények mosogatása, mivel ezek nem férnek bele a fehér edény mosogatógépekbe, így külön alkalmazottak szükségesek a tisztán tartásukhoz. Ennek oka az, hogy a legtöbb fekete edény mosogatógép drágább a fehérekhez készített gépeknél, esetleg a tulajdonosok félnek a nagyobb méret vagy fogyasztás miatt.

Szerencsére ezek a félelmek már egyre inkább a múlté, és sokan vették észre, hogy milyen előnyökkel rendelkeznek a feketeedény mosogatógépek. Nem csak sokkal hatékonyabban végzik el a munkát, de gyorsabbak és alaposabbak is. Az áramfogyasztást pedig bőven kompenzálja az, hogy ezek a berendezkedések nagyságrendekkel kevesebb vizet és vegyszereket használnak fel, mint a kézi mosogatás.

Mit kell figyelembe venni a fekete edény mosogatógép kiválasztásakor?

Az ilyen gépek kiválasztásakor több dolgot is érdemes figyelembe venni. Az egyik legfontosabb, hogy a hely adottságain általában nem lehet változtatni, mivel az átépítés jelentős költséget jelent. Ezért olyan fekete edény mosogatógép szükséges, ami elfér és hozzáfér a vízforráshoz és a csatornához.

A következő megfontolandó dolog a kosárméret, melyhez a konyhán használt edények mérete ad támpontot. Ezeknél kisebb feketeedény mosogatógép nem választható, hiszen akkor nem férnének be a mosogatni valók, nagyobbat pedig csak mértékkel szabad választani, hogy minél gazdaságosabban lehessen üzemeltetni.

Végül pedig a gyártót kell tüzetesebben megnézni, mert itt is csapdákba lehet futni. A legolcsóbbnak számító, például Törökországból érkező fekete edény mosogatógép eszközök hamar tönkre mehetnek, az alkatrész utánpótlás hozzájuk pedig nagyon nehéz. A prémium német termékek ugyanúgy elromolhatnak, ezeknél pedig az alkatrész jelent hatalmas költséget. Érdemes olyan gépeket választani, mint például az olasz mosogatógépek, ezek ugyanis széles szervízháttérrel rendelkeznek, áraik pedig jóval a német árak alatt maradnak. Ezen aspektusok együttese adja ki, hogy melyik fekete edény mosogatógép a legjobb a vállalkozásunk számára.

Eu Üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Következő cikk

Tele van az M4Sport kiváló műsorkínálattal

sze ápr 7 , 2021
A sportolásnak nagyon sok jótékony hatása van. Bár ezeket kevésbé fogjuk élvezni a fotelből nézve a különböző csapatokat. Egyértelmű, hogy annak, aki csinálja, más élmény jut, mint annak, aki csak drukkol. Ettől eltekintve nem véletlen, hogy az M4Sport csatorna jelentős nézettséggel büszkélkedhet. Voltaképpen ez is a kikapcsolódás egy nagyon hatékony […]
M4Sport

Ezt látnod kell