Egyre több férfi választ kék öltönyt

Ha sorra vennénk azokat a színeket, amelyek öltönyválasztás alkalmával előnyt élveznek, akkor a kék biztosan előkelő helyet foglalna el. Nem véletlen. Soha nem megy ki a divatból, remekül kombinálható, és korszerűvé varázsolható például barna színnel társítva akár egy garbó, akár egy cipő személyében. Manapság minden férfi számára jól jöhet egy jól kiválasztott kék öltöny szett.

 

A kék öltöny remekül kombinálható, és akár egy farmer is megállja mellette a helyét. A klasszikus kék szín szinte mindenkinek jól áll, és irodai viselet gyanánt éppen úgy jó döntés, mint randira vagy családi összejövetelre. Évszaktól függetlenül hordható, hiszen kevésbé szívja magába a meleget, mint a klasszikus fekete szín. De mégis miként érdemes párosítani a kék öltönyt? Mit viselhetsz vele, és mit nem?

 

Az alapszabály mindig az, hogy az alkalomnak megfelelően válaszd meg öltözéked. Pólót vagy garbót nem viselünk akkor, ha esküvőre vagyunk hivatalosak. Más a helyzet irodai környezetben, ha az egész napodat a számítógép előtt töltöd. Ilyenkor egy fehér póló is kiválóan megállja a helyét, és nem kell egész nap ingben feszengened. Persze vannak olyan helyzetek, amikor munka kapcsán is nélkülözhetetlen az ing. Ez utóbbi kapcsán viszont egyre többféle szín közül választhatunk. A fehér, a világoskék, a sötétkék alapnak számítanak, de a világos rózsaszín, vagy akár a pink is bekúszhat gardróbunkba. A legfontosabb talán az, hogy passzoljon a választott darab személyiségedhez és az alkalomhoz.

 

Amit viszont érdemes kerülnöd, az a laza, bő póló viselése kék, klasszikus öltönnyel. Ha jó testalkattal rendelkezel, és karcsú nyaknak is örvendesz, akkor a testre simuló garbó is jó választásnak bizonyul a hideg hónapokban. S hogy mi a helyzet a nyakkendővel? Fontos, hogy alja derékmagasságban legyen, nem pedig a mellkas közepéig ér. Kék és sötétkék színekkel nem lőhetünk mellé, ha pedig az élénkebb színeket részesítenénk előnyben, akkor a pink, vagy a rózsaszín is remek döntés. A fehér viszont kizárólag a tengerparti esküvők sajátja. Ha egy változatosan használható szín mellett döntenél öltönyvásárlás alkalmával, akkor a kék tuti befutó lesz.

Eu Üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Következő cikk

Ezekről érdemes tudnia szemműtét előtt

hét júl 5 , 2021
Egy külföldi felmérés szerint az emberek 75%-nak van szüksége szemüvegre, ahhoz, hogy tökéletesen lásson. Sokan vagyunk, akik közelre és távolra sem látunk jól, így két szemüveget is használunk nap mint nap, amit folyamatosan cserélgetnünk kell. Persze meg lehet szokni, és van, aki pont emiatt multifokális szemüveget választ magának. A multifokális […]
szemműtét

Ezt látnod kell