Miért is értékes a Forevermark?

A De Beers nem egy hétköznapi vállalat. Kimagasló felelősséggel bírnak és állnak a világ kevésbé szerencsés emberei felé és maximálisan hangoztatják, hogy a gyémántkereskedő cégek nagyon nagy társadalmi hozzájárulással kell, hogy működjenek. Hiszik és hirdetik, hogy az egymásnak tett ígéreteink igazán fontosak, és nem szabad megszegnünk őket.

Hitvallásuk szerint pontosan ilyen az az ígéret is, amit a szerelmesek tesznek egymásnak a hitvesi eskü során. Ezért nem hagyják, hogy ezt az esküt megpecsételő Forevermark gyűrű ne a létező legjobb minőségű legyen. Erre 125 éves múltjuk és állandó fejlesztéseik az egyik garancia. Megállás nélkül azon dolgoztak, hogy ékszereik felé forduló szakértelmük egyre magasabb és magasabb színvonalon történjen.

 

A világban fellelhető gyémántokat még a bányászati ciklusukban szépségük, formájuk és egyediségük alapján kézzel válogatják le, ezt követve pedig a világ 42 legjobb gyémántcsiszoló mesteréhez szállítják őket. Ez az a része és eleme a készítés folyamatának, ahol a nyers gyémántból a hihetetlen szakértelem és hozzáértés miatt egy elképzelhetetlenül értékes termék készül el.

Eu Üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Ne bízzuk a véletlenre a karikagyűrű kérdését!

szo dec 14 , 2019
Ha valami, akkor a karikagyűrű megtervezése és vásárlása semmiképp se történjen saját kútfőből anélkül, hogy bármiféle segítséget vagy információt kérnénk a profiktól és a szakértő ékszeresektől. A karikagyűrűk esetében már sokkal sokkal gyakoribb az a bevett szokás, hogy egyedileg történik meg a kivitelezés, a méretre igazítás, a méretre gyártásról pedig […]

Ezt látnod kell