Még a Szex és New York is a gyűrűk bűvkörében izzik

Emlékszel még a Szex és New York ikonikus jelenetére, amikor Carrie megtalálja Aiden utazótáskájában a neki szánt eljegyzési gyűrűt és fizikai rosszullét fogja el?

Nehéz elfelejteni, hiszen nem csak a pillanatot, de magát az esküvő gondolatát is tragédiaként éli meg egy rosszul megválasztott gyémántgyűrű miatt. A probléma nem újkeletű, sajnos előfordulhat, hogy szeretett társunk abszolút nem találja el az ízlésünk és megszokni sem tudjuk az ékszert, bármennyire szeretnénk toleránsak lenni vele szemben.

Mi lehet a megoldás ilyen esetben?

Egy hosszútávú kapcsolatban a szeretet és megértés mellett nagyon fontos a kommunikáció hatékonysága.Hiába a befektetett energia, érdemes leültetni kedvesünket és javasolni néhány változtatást a gyűrűvel kapcsolatban, hogy tisztán értse, mégis mi az elképzelésünk.

Semmiképp se legyünk tolakodók vagy erőszakosak, hiszen a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása még magunk számára is lehet nehézséget okozna. Ahhoz, hogy ezek az eljegyzési bakik maximálisan elkerülhetők legyenek érdemes szakemberre bízni a megfelelő darab kiválasztását, aki segítségünkre lehet az aktuális trendek, a méretek, a gyémánt méretének és színének kiválasztásánál. Ha te is inkább biztosra mennél, keress fel minket személyesen, hogy a te szerelmed ujján egy makulátlan ékkő csilloghasson.

Eu Üzlet

Vélemény, hozzászólás?

Következő cikk

Miért is értékes a Forevermark?

szo dec 14 , 2019
A De Beers nem egy hétköznapi vállalat. Kimagasló felelősséggel bírnak és állnak a világ kevésbé szerencsés emberei felé és maximálisan hangoztatják, hogy a gyémántkereskedő cégek nagyon nagy társadalmi hozzájárulással kell, hogy működjenek. Hiszik és hirdetik, hogy az egymásnak tett ígéreteink igazán fontosak, és nem szabad megszegnünk őket.

Ezt látnod kell