Különböző telefon fólia típusok

A telefon kiegészítők között a telefon fólia az egyik legjobb, amit megvásárolhatunk, a maga egyszerűsége a legnagyobb nagyszerűsége, csak ki kell választani a megfelelő terméket készülékhez. A telefon fólia rendeltetésének megfelelően azért lett megalkotva, hogy a készüléket óvja a külső behatásoktól, amelyek olyan maradandó sérüléseket okozhatnak, mint a kijelző karcok, repedések, és sajnos sok esetben az is megtörténik, hogy a kijelző összetörik. Azt, hogy milyen telefon fóliára van szükségünk, leginkább a telefon típusától függ, azonban ettől függetlenül különböző típusú fóliák találhatóak a piacon. A legismertebb fólia a műanyag fólia, ezek általában erős műanyagból készülnek, belső felületükön egy optikailag tiszta, vékony szilikonréteg gondoskodik a kijelzőhöz tapadásról.

Egy másik igen ismert telefon fólia típus a normál üvegfólia, amely magas karcállósággal rendelkezik, és szuperbiztos védelmet nyújtanak a kijelzőnek. További fólia típus flexi fólia, amely megvédi a készüléket a karcoktól, portól, könnyedén felhelyezhető és eltávolítható. Megtalálható ugyanakkor a 3D üvegfólia is, amely ugyancsak nagy népszerűségnek örvend, teljesen takarja és védi a telefon kijelzőjét. A 3D üvegfóliák egy plusz lekerekített legszélső részt kaptak a normál üvegfóliákhoz képeset, ezért sokkal esztétikusabb, a kijelző teljes egészén rés nélküli takarást biztosítanak, tökéletesen illeszkedve a készülék formájához. És van a full screen üvegfólia, amely már rendkívül magas fényáteresztő rétegszerkezettel rendelkezik.

Eu Üzlet

Következő cikk

Egyre több férfi választ kék öltönyt

szo júl 3 , 2021
Ha sorra vennénk azokat a színeket, amelyek öltönyválasztás alkalmával előnyt élveznek, akkor a kék biztosan előkelő helyet foglalna el. Nem véletlen. Soha nem megy ki a divatból, remekül kombinálható, és korszerűvé varázsolható például barna színnel társítva akár egy garbó, akár egy cipő személyében. Manapság minden férfi számára jól jöhet egy […]
kék öltöny