Hogyan segít a Széchenyi Kártya Program?

A Széchenyi Kártya Program új, kedvező feltételekkel igényelhető vállalkozói hiteleket nyújt a mikro-, kis- és középvállalatoknak.

 

Megéri igénybe venni a Széchenyi Kártya hiteleket

Bajba került vállalkozása a koronavírus-járvány miatt? Ezzel biztosan nincsen egyedül. Ahogyan a magánembereket, úgy a vállalkozásokat is megviselte és megviseli a járvány. Az egész világot új helyzet elé állító fertőzés példátlan gazdasági kihívásokat okozott. A Széchenyi Kártya Program Hitelek azonban éppen abban segítenek, hogy a vállalkozások kezelni tudják a nehézségeket.

Széchenyi Kártya Program hitel típusok

A Széchenyi Kártya Folyószámla Pluszban, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitelben, a Széchenyi Likviditási Hitelben és a Széchenyi Turisztikai Folyószámlahitelben közös, hogy roppant kedvező feltételekkel lehet igénybe venni. A lehetőségeknek köszönhetően magabiztosan köthet új üzletet. A Széchenyi kártyával ugyanis mindig módjában áll majd fizetni. Csak a felhasznált összeg után szükséges kamatot fizetni. Az állami támogatásnak köszönhetően minimális szinten tarthatja a vállalkozói folyószámlahitel költségeit.

A Széchenyi Kártya-konstrukciókkal korlátok nélkül növekedhet. A vállalkozói hiteleket szabadon használhatja fel, így a folyószámlahitel kizárólag az ön igényeihez igazodik. Abban segít, amiben a leginkább a vállalkozása javát szolgálja.

A megterhelő gazdasági helyzetben nehéz a Széchenyi Kártya Program Hiteleknél jobb segítséget találni.

 

Eu Üzlet

Következő cikk

Kazáncsere ár

ked dec 22 , 2020
Sajnos, ha nem tartjuk megfelelően karban a kazánunkat, amely felelős a fűtésért, és kényelemért az egész lakásunkban, sajnos a kazáncserére marad az egyetlen megoldás. Egy kazáncsere kötelező, és nagyon fontos dolog, ha javíthatatlan a fellépő probléma. Mindenképp cseréljük ki a meghibásodott kazánt, ne használjuk hibásan, hiszen sosem tudhatjuk előre, hogy […]